Google
STATISTIK
 • Tillgänlig Personal: 0
 • Upplagda idag: 0
 • Upplagda totalt: 378
 • RAPPET.se är en helt gratis tjänst för arbetstagare som arbetsgivare.

  Iden om denna plattform skapades av vetskapen om att det, framför allt inom vissa branscher, dagligen uppstår bemanningsproblem. T.ex. saknas servispersonal och det krävs ofta en ganska stor arbetsinsats och stor tidsåtgång med att ringa runt till dom man känner, innan/om man hittar någon som kan, vill och dessutom har tid.

  Samtidigt som denna stress och letande efter tillgänglig personal pågår sitter en mycket erfaren servis, kanske bara ett par hundra meter därifrån, och funderar på hur hon ska få ihop fler timmar på sitt schema. Hon vill jobba/tjäna mer än vad hon gör idag.

  Problemet är(har varit) att kopplingen mellan dessa två parter ej finns(funnits).

  Så, tanken med RAPPET.se är att tillgänglig arbetskraft skall kunna exponera sig på samma sida som arbetsgivaren letar då denna behöver hjälp. Arbetsgivaren behöver inte längre ringa till de som är upptagna med annat, utan ringer/mailar till de som faktiskt är tillgängliga just de datum/tillfällen behovet finns. Kanske till personer de inte ens kände till tidigare!!!

  Och problemet är löst på ett mycket smidigt sätt!

  Dessutom, du som är arbetssökande på heltid; "Finns det något bättre tillfälle att visa vad du kan än när en möjlig framtida arbetsgivare ringer upp dig och ber om hjälp för att han verkligen behöver dig!!!" Kanske kan kännas lite som ombytta roller.

  Gör det enkelt för dig! - RAPPET.se -